Seth Wichmann

Suomen gynekologiyhdistys voi jakaa vuosittain vuosikokouksensa yhteydessä seth wichmannin palkinnon, jonka suuruuden gynekologiyhdistyksen hallitus päättää joka vuosi erikseen. Palkinto jaetaan alle 40-vuotiaalle suomalaiselle gynekologille tai gynekologiksi erikoistuvalle gynekologian ja/tai obstetriikan alalla suoritetusta tutkimus- ja kehitystyöstä. Vuosittain jaettavan palkinnon lisäksi voidaan 3-5 vuoden välein jakaa varttuneen tutkijan palkinto, jonka saajana voi olla suomalainen tai pohjoismainen tieteellisesti ansioitunut gynekologi. Esityksen palkinnon saajasta tekevät suomen yliopistojen virassa olevat synnytys -ja naistentautiopin professorit. Suomen gynekologiyhdistyksen hallitus valitsee palkinnon saajan esitetyistä henkilöistä. Palkinnonsaaja pitää palkintoon johtaneesta aiheesta vuosikokouksen yhteydessä esitelmän.