Sykli

Sykli on Suomen Gynekologiyhdistyksen neljä kertaa vuodessa ilmestyvä jäsenlehti. Lehdestä löydät tietoa ajankohtaisista koulutuksista, koulutusten luentolyhennelmät sekä artikkelita alaamme liittyvistä aiheista ja kollegoista.

Syklin sivut ovat avoimet kaikille jäsenillemme. Lehti tarvitsee lukijoiden lisäksi kirjoittajia – jos mieleesi tulee aihe, josta haluat kertoa muillekin, tartu kirjoitusvälineeseen!

JULKAISIJA JA KUSTANTAJA Suomen Gynekologiyhdistys ry
PÄÄTOIMITTAJA Riina Katainen riina.katainen(a)utu. fi
ILMOITUSMARKKINOINTI Riina Katainen riina.katainen(a)utu.

ILMESTYMISAIKATAULU 2019

Numero       Ilmestyy                       Aineistopäivä
1/2019         Maaliskuu 01.03.         01.02
2/2019         Kesäkuu 07.06.           10.05.
3/2019        Syyskuu 27.09.            30.08.
4/2019        Joulukuu 20.12.           22.11.

Tarkemmat tiedot Mediakortista 2019

Syklin kirjoitusohjeet
–    Word-tiedosto
–    Fontti: Times New Roman koko 12, riviväli 1.5
–    Ei mitään muotoiluja, bolderointia, kursivointia jne.
–    Kuvat, taulukot jne. erillisinä tiedostoina
–    Väliotsikot ovat suotavia
–    Tekstien pituus ei ole rajoitettu, 1,5 A4:sta vastaa noin yhtä lehden sivua
–    Kuvia on aina hyvä olla
–    Valmis teksti lähetetään päätoimittajalle Riina Kataiselle (riina.katainen (a) utu.fi)
–    Lehden aineisto- ja julkaisupäivät löytyvät Mediatiedotteesta

KUVIEN ON OLTAVA ALKUPERÄISTIEDOSTOJA. KÄNNYKÄLLÄ OTETUT KUVAT KÄYVÄT, MUTTA NE EIVÄT SAA OLLA ESIM. WHATSAPPIN TAI FACEBOOKIN KAUTTA VÄLITETTYJÄ (tiedostokoon oltava ainakin lähemmäs 1 Mt). Eli välitä kuvat suoraan kännykästä sähköpostiin ja estä kännykkää pienentämästä kuvaa tilan säästämiseksi.