1.2.2019 - Kaipaatko vaihtelua ja säpinää arkeen – ryhdy SGY:n klubimestariksi!

Toimenkuvaasi kuuluu pääasiassa kevään ja syksyn koulutuspäivien puitteiden järjestely ja kokonaiskoordinointi yhteistyössä sihteerin, talousvastaavan, Duodecimin ja koko hallituksen kanssa.  Saat olla mukana ideoimassa ohjelmakokonaisuuksia yhteistyössä paikallisten klinikoiden kanssa ja tutustua kollegoihin ympäri Suomea. Vastuullasi ovat myös hallituksen työkokousten järjestelyt ja olet SGY:n hallituksen täysvaltaisena jäsenenä vaikuttamassa niin koulutuspäivien sisältöön kuin muuhunkin hallitustyöhön.

Lupaamme mielenkiintoisen ja hauskan tehtävän mainioiden kollegojen seurassa – klubimestarit ovatkin perinteisesti viihtyneet pestissään pidempään !

Jos kiinnostuit, kysy tarkemmin:

Anna-Maija Tapper, 050-4271199, anna-maija.tapper(a)hus.fi