9.11.2019 - Naiset vailla vaihtoehtoja luentokiertue 15.11.-21.11.2019

Naiset vailla vaihtoehtoja -hanke on kaksivuotinen viestintäkampanja, joka pureutuu globaaleihin seksuaali- ja lisääntymisterveyttä koskeviin kysymyksiin. Kampanja tuo esille seksuaalista ja sukupuolittunutta väkivaltaa sekä naisen oikeutta päättää ruumiistaan eri puolilla maailmaa. Hankkeessa järjestetään luentokiertue Suomen kaikkien yliopistosairaaloiden naistenklinikoille sekä yleisö- ja opiskelijatilaisuuksia. Lisäksi aiheista keskustellaan podcasteissa ja tehdään verkkoluentoja terveydenhuollon opiskelijoille ja henkilökunnalle.

Hankkeen pääyhteistyökumppanina on Suomen Gynekologiyhdistys. Hankkeen toteuttaa Lääkärin sosiaalinen vastuu ry (LSV ), joka työskentelee terveyden tasa-arvon saavuttamiseksi Suomessa ja maailmalla. Hanketta tukevat Suomen ulkoministeriö ja Euroopan Unioni.

Linkki luentokiertueen esitteeseen ja ohjelmaan