28.11.2019 - ENTOG-vaihto tulee taas!

ENTOG vaihto 2020

Naistentautien erikoistuville tarkoitettu jokavuotinen vaihto järjestetään tänä keväänä 11.−14.5.2020 Norjassa.

Suomesta pääsee osallistumaan 2 henkilöä ja hakemukset tulisi lähettää 31.12.2019 mennessä osoitteeseen emilia.holmstrom (a) helsinki.fi.

”Hakemukseen” tulee liittää yhteystiedot (nimi, sähköposti, puhelinnumero), sekä tiedot siitä, 1) oletko jo aiemmin hakenut ENTOG-vaihtoon ilman, että arpaonni on suosinut JA 2) oletko jo aiemmin päässyt ENTOG-vaihtoon. Jos hakemuksia tulee yli kaksi, suoritamme EGO:n hallituksen kanssa painotetun arvonnan, jossa 1) kerryttää +1 pisteen ja 2) -1 pisteen. Varmistathan, että saat kuittauksen hakemuksesi perilletulosta!

Lisätietoja vaihtosivuilta https://legeforeningen.no/fagmed/norsk-gynekologisk-forening/fugo/ENTOG-2020