Liity jäseneksi

Suomen Gynekologiyhdistys ry:n (SGY) jäsenyyttä voi anoa jokainen naistentauteihin ja synnytyksiin erikoistuva lääkäri. SGY:n jäsenen vuosimaksu on tällä hetkellä 100 euroa ja siihen sisältyy neljä kertaa vuodessa ilmestyvä Sykli-lehti kotiin kannettuna ja sähköisenä. Jäsenmaksu on verovähennyskelpoinen.

Erikoistumiskoulutukseen hyväksyttäessä kannattaa liittyä Suomen gynekologiyhdistyksen jäseneksi. Erikoistuvat Gynekologit ja Obstetrikot (EGO) on gynekologiyhdistyksen pienryhmä, joka järjestää kaksi kertaa vuodessa koulutuksen, johon voivat osallistua ainoastaan SGY:n jäsenet. Koulutus hyväksytään osaksi erikoistumisvaiheen tieteellistä koulusta.

Tarkempia tietoja EGO:n toiminnasta, kohdasta EGO, työpaikkasi muilta erikoistuvilta tai tarvittaessa voit laittaa sähköpostia webmaster (a) gyn.fi.