Liity Suomen Gynekologiyhdistyksen jäseneksi

Suomen Gynekologiyhdistys ry:n (SGY) jäsenyyttä voi anoa Suomessa laillistettuja lääkäri, jonka toimiala vastaa yhdistyksen tarkoitusta. Hakemukset käsitellään niiden saapumista seuraavassa hallituksen kokouksessa.

SGY:n jäsenen vuosimaksu on tällä hetkellä 100 euroa ja siihen sisältyy neljä kertaa vuodessa ilmestyvä Sykli-lehti kotiin kannettuna ja sähköisenä. Jäsenmaksu on verovähennyskelpoinen.

Olen erikoistuva lääkäri, voinko liittyä jäseneksi?

Naistentautien ja synnytysten erikoistumiskoulutukseen hyväksyttäessä kannattaa liittyä Suomen Gynekologiyhdistyksen jäseneksi.

Erikoistuvat Gynekologit ja Obstetrikot (EGO) on gynekologiyhdistyksen pienryhmä, joka järjestää kaksi kertaa vuodessa koulutuksen, johon voivat osallistua ainoastaan SGY:n jäsenet. Koulutus hyväksytään osaksi erikoistumisvaiheen tieteellistä koulusta. Jäsenhakemuksen yhteydessä voit liittyä myös EGOn omalle sähköpostilistalle, jota kautta tiedotetaan esim. EGOn omista koulutuspäivistä.

Tarkempia tietoja EGO:n toiminnasta, kohdasta EGO, työpaikkasi muilta erikoistuvilta tai EGOn hallituksen jäseniltä.

Tue naisten terveyteen kohdistuvaa tutkimusta

Elämälle ry kerää varoja synnytys- ja naistentautiopin tutkimuksen tukemiseksi.

Liity Elämälle ry:n jäseneksi tukemaan erikoisalamme tutkimusta. Lisää tietoa Elämälle ryn toiminnasta ja ohjeet jäseneksi liittymisestä löytyvät yhdistyksen verkkosivuilta.