Jäsenyys

Suomen Gynekologiyhdistyksen sääntöjen mukaan yhdistyksen jäseneksi voidaan ottaa hakemuksesta yhdistyksen hallituksen päätöksellä Suomessa laillistettuja lääkäreitä, joiden toimiala vastaa yhdistyksen tarkoitusta.

Yhdistyksen jäsenmaksu on 100 euroa/vuosi. Jäsenmaksusta ovat vapautettuja kunniajäsenet, sekä viimeistään edellisen kalenterivuoden aikana 65 vuotta täyttäneet (ns. eläkeläisjäsenet).

Jäsenmaksut laskutetaan keväisin. Voit vastaanottaa jäsenlaskusi sähköisessä muodossa ja tehdä e-laskun käyttöönoton omassa verkkopankissasi. Hae laskuttajan tiedot nimellä Suomen Gynekologiyhdistys ry. Monet pankit tarjoavat e-laskusopimuksen tekemistä automaattisesti, kun maksat laskusi. Seuraa tällöin verkkopankkisi antamia ohjeita. Uuden jäsenen ensimmäinen jäsenmaksulasku tulee aina sähköpostilla jäseneksi hyväksymisen yhteydessä.

Jos jäsen haluaa erota yhdistyksestä, tulee hänen ilmoittaa siitä kirjallisesti hallitukselle (sihteerisgy [ät] gynekologiyhdistys.fi) tai sen puheenjohtajalle taikka suullisesti yhdistyksen kokouksessa.

Jäsenrekisteri

Suomen Gynekologiyhdistyksen jäsenrekisteriä ylläpidetään DataPrisma Oy:n Kongressi -järjestelmässä (Tietosuojaseloste).

Jäsenportaali

Jäsenet voivat ylläpitää jäsenrekisterissä olevia henkilö- ja yhteystietojaan (sähköposti, osoite) Kongressin Jäsenportaalissa, johon kirjaudutaan henkilökohtaisilla tunnuksilla: Jäsenportaali.

Käyttäjätunnuksena toimii ensimmäisellä kirjautumiskerralla sähköpostiosoite, joka jäsenellä on tallennettuna rekisteriin. Salasana tilataan kohdasta “Unohtuiko salasana”. Jäsen voi jatkossa itse myös vaihtaa käyttäjätunnusta portaalissa.

Kongressin Jäsenportaalin tunnuksia tarvitaan myös ilmoittauduttaessa SGY järjestämiin koulutuksiin sekä kirjauduttaessa nettisivujen jäsenalueelle.

Mikäli sinulla ei ole yhdistyksen jäsenrekisterissä tiedossa sähköpostisoitetta tai osoite ei ole toimiva/käytössä (eli et esimerkiksi saa sähköisiä jäsenviestejä, tarkista tarkista tarvittaessa myös roskapostilaatikko) tai sinulla on muutoin ongelmia tunnusten kanssa, ole yhteydessä jäsenrekisterin tekniseen ylläpitäjään: webmaster [ät] gynekologiyhdistys.fi

Henkilö- ja yhteystietojen päivittäminen

1. Kirjaudu Jäsenportaaliin
2. Jäsenportaalin sivulla “Jäsenyys” klikkaa linkkiä “Henkilön tiedot jäsenrekisterissä” (ks. kuva alla, sininen teksti)

Päivitä avautuvalla lomakkeella yhteystietosi (Nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero, jne). Huom, tätä kautta ilmoitettuun sähköpostiin tulee mm. jäsenviesti. Kirjautumistunnus ja siihen liittyvä sähköpostiosoite tulee päivittää erikseen, ks. kohta 3.

3. Mikäli haluat päivittää käyttäjätunnusta ja siihen liittyvää sähköpostiosoitetta, voit tehdä sen sivulta “Omat tiedot”, kohdasta “Kirjautumistiedot”
4. Mikäli haluat päivittää sähköspostilistatilauksesi (tällä hetkellä vain EGOn listan tilaus), voit tehdä sen sivulta “Omat tiedot”, kohdasta “Tietosuoja”
Voit myös tarkastaa onko sinulla avoimia laskuja

Laskun saa avattua PDF muodossa, lisäksi sen voi myös maksaa Portaalissa Paytrailin kautta

Pikalinkit

Jäsenasioihin liittyvät tiedustelut

sihteerisgy [ät] gynekologiyhdistys.fi

Jäsentunnuksiin liittyvät tiedustelut

webmaster [ät] gynekologiyhdistys.fi