Lasku SGY:lle

• Yrityksen tiedot

• Tiedot luentopalkkiota varten

• PP dot KK dot VVVV
  • Sallitut tiedostotyypit: jpg, pdf, png, gif, Max. tiedoston koko: 256 MB.
  • Apurahan tai palkinnon tiedot

• KK slash PP slash VVVV
  • Kuitti 1.

• Kuitti 2.

• Kuitti 3.

• Kuitti 4.

• Pudota tiedostot tähän tai
          Max. tiedoston koko: 256 MB.
          • Kuitti 5.

• Pudota tiedostot tähän tai
            Max. tiedoston koko: 256 MB.
            • Oman auton käyttö

• Kokouksen osallistujat

Mikäli lasku koskee kokoustarjoiluja, kirjanpitoon vaaditaan lista tilaisuuteen osallistuneista henkilöistä.
            • Yhteensä

• Huom: Henkilötunnus tulee täyttää lomakkeelle kun laskutat kilometrikorvauksia, luentopalkkioita tai vastaanotat palkintoja. Tietoa ei lähetetä sähköpostiviestin mukana.
            • Pudota tiedostot tähän tai
              Sallitut tiedostotyypit: pdf, docx, txt, Max. tiedoston koko: 256 MB.
              • Kaikki kuitit ja matkaliput tulee liittää laskuun.
              • Matkasta julkisilla liikennevälineillä korvataan matkalipun hinta.
              • Taksikulut korvataan.
              • Oman auton käytöstä maksetaan kilometrikorvaus.
              • Hotellikorvaus maksetaan vain tositetta vastaan.
              • Päivärahaa ei makseta.
              • Yhdellä laskulla voi laskuttaa viiden eri kululajin kuitteja. Yhteen latauskohtaan voi ladata useita kuitteja, esim. junaliput voi kaikki laittaa samaan kohtaan.
              • Kirjanpitäjämme työn helpottamikseksi yhdellä laskulla voi olla vain yksi laskun aihe.
              • Skannaukseen voi käyttää varsinaisen skannerin lisäksi myös matkapuhelinsovellusta (esim. Office Lens) ja lisäksi kuittien latauskohdasta voi aktivoida puhelimen kameran suoraan kuittien valokuvausta varten (ei välttämättä toimi kaikilla puhelimilla). Huolehdithan, että kuittien teksti on selkeästi luettavissa kuvista.

Ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä talous@gynekologiyhdistys.fi.