Erikoistuvat gynekologit ja obstetrikot (EGO)

Pienryhmän tavoitteena on parantaa Suomen erikoistuvien gynekologien koulutuksen tasoa ja luoda suhteita eri sairaaloissa erikoistuvien lääkäreiden välille.

Erikoistumiskoulutukseen hyväksyttäessä kannattaa liittyä Suomen gynekologiyhdistyksen (SGY) jäseneksi. EGO (Erikoistuvat Gynekologit ja Obstetrikot) on gynekologiyhdistyksen pienryhmä, joka järjestää kaksi kertaa vuodessa koulutuksen, johon voivat osallistua ainoastaan SGY:n jäsenet. Koulutus hyväksytään osaksi erikoistumisvaiheen tieteellistä koulusta.

EGO järjestää myös opiskelijavaihtoa jäsenyhdistystensä NFYOG:n ja ENTOG:n kautta.

SGY:n jäsenhakemus on ohessa (hakemus) ohjeineen (Huom! muista pyytää ylilääkärin allekirjoitus).

Kun olet saanut vahvistuksen jäsenyydestä täytä yläpalkin ”Kirjaudu”-sivulla linkin ”Rekisteröidy” kaavake ja laita sinne rasti ”EGO”- kohtaan, jolloin sinut liitetään automaattisesti EGO:n sähköpostilistalle ja saat tietoa koulutuksista ja niihin ilmoittautumisista.

Vuosikertomus/toimintakertomus 2016

Vuosikertomus 2015