20.8.2021 - Toimittajaksi Acta Obstetricia et Gynecologica Scandinavicaan? Haku 29.10.21 mennessä

Pohjoismainen Acta Obstetricia et Gynecologica Scandinavica (AOGS) on alamme johtavia tieteellisiä lehtiä. Sen sijoitus vuonna 2020 naistentautien ja synnytysten alan lehtien joukossa oli 19/83 ja Impact Factor on noussut hienosti, ollen nyt 3.6. AOGS tulee siirtymään vuodenvaihteessa täysin Open Access -lehdeksi.

AOGSn kaivataan jälleen uutta suomalaista toimittajaa jatkamaan prof Päivi Polon väistyessä toimituskunnasta. Suomen Gynekologiyhdistyksen hallitus nimittää AOGSn suomalaiset toimittajat. Toimituskunnassa Suomea edustavat tällä hetkellä dos Annika Auranen ja dos Antti Perheentupa

Jos olet kiinnostunut ja pidät nopeasti kehittyvästä lääketieteellisestä julkaisemisesta, niin ota herkästi yhteyttä, viimeistään pe 29.10.2021!

Lisätietoja:
Oskari Heikinheimo
puh 050 4271533
oskari.heikinheimo (at) helsinki.fi